';

UBR Challenge: Blockchainoplossing voor urenregistratieproces

Deadline: Apr 19 2018

Blockchainoplossing voor urenregistratieproces
 
Inefficiënt en gevoelig voor foutjes. Dat is het huidige urenregistratieproces binnen UBR|HIS: de inkooporganisatie van zes (kern)departementen. Want ingehuurd personeel moet gewerkte uren maar liefst in drie verschillende systemen inkloppen. Allereerst in het contractmanagementsysteem van UBR|HIS zelf, waarmee de kosten kunnen worden doorbelast naar de klant. Vervolgens voert de ingehuurde medewerker de uren in het systeem voor verwerking uren en facturen van externe inhuur’​. Via deze inhuurdesk gaat er een factuur naar de leverancier. Ten slotte heeft de (detacherende) organisatie vaak ook een eigen tijdschrijfsysteem.
 
Dat kan vast makkelijker.
UBR|HIS wil dat alle partners in de keten toegang hebben tot dezelfde gegevens van uren. Zodat het proces van invoering, goedkeuring en betaling van gewerkte uren sneller en soepeler verloopt. Dit levert alle partijen meer gemak op. Bovendien verkleint een slimmer proces de kans op foutjes in de invoer en gaan uitbetalingen sneller.
 
Hiervoor hebben we hulp nodig van innovatieve partijen die alles weten van blockchainprocessen. Help jij ons met een oplossing op basis van blockchaintechnologie? Stuur ons jouw schets met een oplossingsrichting. Voor serieuze kandidaten organiseren we een informatiebijeenkomst.


Wil jij op 19 april met UBR in gesprek over deze challenge of over een heel ander idee dat je graag bij hen pitcht? Tussen 15:00 en 18:00 kan je met hen in gesprek op de StartupDeltaSummit in Arnhem. Bestel dan een ticket (als je dat nog niet gedaan had) en meld je hier aan voor een speed date met UBR.