Overzicht ecosysteemplein

Op het ecosysteemplein maken we zichtbaar, voelbaar, tastbaar en proefbaar wat Nederland zoal te bieden heeft op de vlakken innovatie en ondernemerschap met focus op drie speerpunten: Internationalisering & Groei, Klant & Kapitaal en Transitie & Tech. Met behulp van onze open sessies, meetups, ronde tafels en themacafés gaan we tijdens de Summit het ecosysteem gezamenlijk versterken.

DSC_0597-2

Open sessies & Ronde tafels

Open sessies en ronde tafels om van elkaar te leren en te bespreken hoe we de volgende stap kunnen maken. Je kunt jouw eigen onderwerp inbrengen om te bespreken met een gemêleerd gezelschap bestaande uit academici, startups, investeerders, studenten, corporates en overheden.

How To Get There Summit, HTGT, Haagsche Hogeschool, 17 november 2016. FOTO MARCO DE SWART

Meetups & Thema cafés

In deze cafés komen ieder uur de belangrijkste spelers uit heel Nederland rondom diverse thema’s samen. De cafés wisselen ieder uur van thema, dus zo kan je zeer effectief direct iedereen ontmoeten die je nodig hebt om sneller stappen te kunnen maken en te kunnen groeien.                       

SDS_research

Innovatie showcases

Ervaar zelf wat Nederland allemaal te bieden heeft aan innovaties. Op het ecosysteem-plein maken we het Nederlandse ecosysteem zichtbaar, tastbaar, voelbaar, proefbaar en hoorbaar. Geen innovatiemarkt met verkooppraatjes, maar het showcasen van Nederland als startup-land.                                                                                                                              

Ronde tafels

Meetups

Open sessies

Themacafés